Olijfolie sommelier proeverij
Wilma van Grinsven-Padberg is behalve olijfolie-expert ook olijfolie sommelier. Op 7 november vertelt ze meer over hoe je een goede én slechte olijfolie kunt herkennen. Ze houdt ook een kleine proeverij, zodat iedereen voortaan een goede van een slechte k… Read more
Wilma van Grinsven-Padberg is behalve olijfolie-expert ook olijfolie sommelier. Op 7 november vertelt ze meer over hoe je een goede én slechte olijfolie kunt herkennen. Ze houdt ook een kleine proeverij, zodat iedereen voortaan een goede van een slechte kwaliteit olijfolie kan herkennen. En natuurlijk ook hoe je een olijfolie het best kunt gebruiken.
De proeverij in onze bibliotheek lijkt een perfecte gelegenheid om haar expertise in de praktijk te ervaren en te leren hoe je olijfolie op de juiste manier kunt proeven en waarderen.
Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar in de huiskamer.
Wilma is regelmatig in het nieuws. Meer weten? Bekijk haar website.